Τα Ιταλικά εστιατόρια πιτσαρίες Goloso ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ...

...Στην ποιότητα των υλικών, εξυπηρέτηση, ποικιλία πιάτων!

 

 

 

Οι κάτοικοι της Αττικής ξέρουν να γλεντάνε βγαίνοντας έξω και τρώγοντας με την παρέα τους τα βράδια. Λίγοι είναι επίσης αυτοί που θα απομακρυνθούν από την περιοχή τους για τη διασκέδασή τους. Γνωρίζουν τα μαγαζιά της περιοχής και πολλές φορές ξέρουν ότι βγαίνοντας θα συναντήσουν άλλες γνωστές παρέες. Τους αξίζει λοιπόν ένα κατάστημα που θα τους σέβεται με την εξυπηρέτησή του και τη φιλικότητά του, που θα τους προσφέρει μια ποικιλία που δεν θα βαρεθούν ποτέ όσες φορές και αν το προτιμήσουν και, που με την ποιότητα των υλικών του, θα συνεισφέρει στην υγιεινή των πιάτων και στην εκλεπτυσμένη γεύση.

Αυτός ήταν και ο στόχος του επιχειρηματία Κ. Βλάση Σωτηρόπουλου όταν δημιούργησε το πρώτο Ιταλικό εστιατόριο GOLOSO στην Πετρούπολη. Και είχε δίκιο. Οι κάτοικοι της Αθήνας αλλά και όλων των περιοχών της Αττικής ανταποκρίθηκαν θερμά. Από τις πρώτες μέρες που άρχισε τη λειτουργία του γέμιζε κόσμο που ήθελε να δοκιμάσει τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ ζυμαρικών, πίτσας, κρεατικών, θαλασσινών και ορεκτικών. Τώρα πια τα GOLOSO έχουν καθιερωθεί στην Αττική σαν τα καταστήματα που σέβονται τον πελάτη και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του.

180 σπεσιαλιτέ GOLOSO, 40 είδη κρασιών, 17 επιδόρπια GOLOSO, 30 έξτρα υλικά για να συμπληρώσετε εσείς τη σπεσιαλιτέ σας.

Δεν σερβίρουμε μόνο πίτσα στα GOLOSO. Από τις 180 σπεσιαλιτέ που υπάρχουν στον κατάλογο GOLOSO,οι 35 μόνο είναι πίτσες. Οι υπόλοιπες είναι ιταλικά ορεκτικά, 10 διαφορετικά είδη σαλάτας, ζυμαρικά με μακαρόνια, ταλιατέλες, ριγατόνι, πέννες, παπαρδέλες, τορτελίνια, κανελόνια, ριζότο  και συνδυασμούς σάλτσας που θα χρειαστείτε αρκετή ώρα μόνο για να τα διαβάσετε στον κατάλογο. Επίσης 52 σπεσιαλιτέ είναι πιάτα της ώρας με φιλέτα, σκαλοπίνια, κοτόπουλο, μπιφτέκι, μπριζόλες, γαρίδες και άλλα θαλασσινά. Αν λοιπόν δεν σας αρέσει η πίτσα, τα GOLOSO είναι τα κατάλληλα εστιατόρια για σας. 145 πιάτα σας περιμένουν για να τα απολαύσετε. Ούτως ή άλλως θα σας προτείναμε και την πίτσα διότι είναι μοναδική. Ακριβώς όπως είναι η αυθεντική Ιταλική πίτσα.

Ο φούρνος είναι με ξύλα στα GOLOSO. Χωριάτικη γεύση και νοστιμιά σε Αθηναϊκό περιβάλλον.

Όσοι από εσάς δεν θυμούνται την μυρωδιά και τη γεύση του φαγητού στο φούρνο με ξύλα, σίγουρα θα το έχετε ακούσει από τους παλαιότερους. Τώρα όμως στα εστιατόρια - πιτσαρίες GOLOSO μπορείτε να δοκιμάσετε πίτσες, κρέας, ζυμαρικά και άλλες σπεσιαλιτέ ψημένες στο φούρνο με ξύλα. Ο φούρνος μας με ξύλα είναι ένα από τα στοιχεία που μας κάνει να διαφέρουμε και να πετύχουμε γεύσεις που είναι κατά πολύ ανώτερες από τις συνηθισμένες. Και όλα αυτά σε ένα ελκυστικό, ευχάριστο, καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

Τα GOLOSO ανοιχτά και το μεσημέρι.

Από τα πρώτα καταστήματα που άνοιξαν το μεσημέρι και για πακέτο και για σάλα

Άλλη μια καινοτομία των Ιταλικών εστιατορίων GOLOSO είναι ότι από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους αισθανόμενα τις ανάγκες των πελατών τους άνοιξαν και το μεσημέρι. Υπάρχουν καταστήματα που μένουν ανοιχτά το μεσημέρι ή που οι εργαζόμενοι μένουν μακριά και δεν προλαβαίνουν να πάνε σπίτια τους το μεσημέρι και να επιστρέψουν το απόγευμα. Υπάρχουν γυναίκες που εργάζονται και δεν έχουν προλάβει να ετοιμάσουν μεσημεριανό. Τώρα πια δεν χρειάζεται να καταφύγει κανείς στην πρόχειρη τυρόπιτα. Μπορούν να παραγγείλουν σε πακέτο ή να περάσουν ένα ευχάριστο μεσημέρι τρώγοντας στα GOLOSO.

Τα GOLOSO σε πακέτο. 180 σπεσιαλιτέ στο σπίτι σας.

Ποτέ μην πάρετε τηλέφωνο να παραγγείλετε από το σπίτι χωρίς να κοιτάξετε τον κατάλογο. Και τα 180 φαγητά του καταλόγου μπαίνουν σε πακέτο και παραδίδονται στο σπίτι σας αν το θελήσετε. Και φυσικά και το φρεσκοψημένο ψωμί. Γι' αυτό όταν θα πάτε στα GOLOSO πάρτε ένα κατάλογο από το ταμείο και κρατήστε τον σε κάποιο συρτάρι της κουζίνας για να μην παραγγέλνετε μόνο πίτσα όταν παραγγέλνετε πακέτο. Και βέβαια θα πάρετε τον κατάλογο που γράφει τις τιμές για το πακέτο οι οποίες είναι πιο χαμηλές από τις τιμές της σάλας. Και όχι μόνο οι τιμές του πακέτου είναι πιο χαμηλές αλλά έρχεται η παραγγελία στο σπίτι σας εντελώς δωρεάν.

GOLOSO και στα πάρτι.

Δεν θα καταλάβει κανείς ότι είναι από εστιατόριο τα μεζεδάκια που θα σερβίρετε. Έχουν γενέθλια τα παιδιά; Έχετε τη γιορτή σας; Έχετε καλέσει φίλους για φαγητό στο σπίτι; Δεν χρειάζεται να σκοτωθείτε μαγειρεύοντας όλη την ημέρα. Διαλέξτε από τον κατάλογο GOLOSO και θα έχετε ποικιλία μοναδική, γεύση εγγυημένη και επιτυχία σίγουρη. Μπορείτε να παρουσιάσετε μέχρι και 150 διαφορετικά είδη φαγητών που δεν νομίζουμε τελικά ότι θα το κάνετε.

Οι εκδηλώσεις σας στα GOLOSO.

Πρωτοτυπήστε ξεχνώντας τις συνηθισμένες ταβέρνες που σερβίρουν μοσχάρι και σαλάτα και κάντε την εκδήλωσή σας ή το τραπέζι για το γάμο ή για τα βαφτίσια στα GOLOSO. Μπορούμε να σας καλύψουμε από άποψη χώρου, εξυπηρέτησης και φαγητών. Και φυσικά όταν πρόκειται για επαγγελματική συγκέντρωση τα GOLOSO είναι το πιο κατάλληλο μέρος. Έχουμε φιλοξενήσει αρκετές επαγγελματικές συγκεντρώσεις καθώς και συλλόγους με πολλή επιτυχία.

Το περιβάλλον GOLOSO μοναδικό.

Καθαριότητα, εξυπηρέτηση, ευχάριστη ατμόσφαιρα, φιλικότητα.

Τα GOLOSO και οι γυναίκες

Ένας από τους λόγους για τους οποίους τα Ιταλικά εστιατόρια GOLOSO είναι υπερήφανα είναι ότι όλο και πιο συχνά βλέπει παρέες από γυναίκες να το προτιμούν. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες είναι οι πιο εκλεκτικές και οι πιο απαιτητικές στην έξοδό τους. Θέλουν ατμόσφαιρα φιλική και οικεία, καθαρό περιβάλλον, όμορφο φαγητό, όμορφη μουσική και ευχάριστο προσωπικό. Το ότι μας επιλέγουν για τις φιλικές τους εξόδους μας κάνει υπερήφανους. Επίσης και αν ακόμη δεν βγουν για να διασκεδάσουν ξέρουν ότι όταν θα πρέπει να έχουν έτοιμο φαγητό και δεν προλαβαίνουν μεσημέρι ή βράδυ τα GOLOSO θα τις εξυπηρετήσουν άμεσα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται απρόσμενα επισκέψεις στο σπίτι και δεν υπάρχει τίποτα για φαγητό. Σε αυτές τις περιπτώσεις χωρίς άγχος και χωρίς να κλειστούν στην κουζίνα όση ώρα οι επισκέπτες θα είναι στο σαλόνι, μπορούν να παραγγείλουν ότι συνδυασμούς επιθυμούν από τις 150 σπεσιαλιτέ GOLOSO και να διασκεδάσουν και αυτές και οι επισκέπτες τους.

Τα υλικά GOLOSO.

Είμαστε υπερήφανοι για τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Δεν σκεφτόμαστε το κόστος γιατί ξέρουμε ότι ένα κατάστημα που σέβεται τους πελάτες του δεν φροντίζει μόνο τη βιτρίνα. Τα τυριά που χρησιμοποιούμε είναι τα τυριά Ολλανδίας. Αυτό το καταλαβαίνετε από τις πίτσες και τα ζυμαρικά με τυρί φούρνου.  'Oλα τα ζυμαρικά είναι ιταλικά και γι' αυτό μας προσφέρουν αυτή την σπέσιαλ Ιταλική γεύση. Το κρέας είναι μοσχάρι γάλακτος, το χοιρινό είναι ντόπιο, τα κοτόπουλα φρέσκα και ο κιμάς μας μόνο φρέσκος